arrow_drop_up arrow_drop_down
Zelfhypnosesessie stop de suikerverslaving
€ 24,95

Zelfhypnose Sessie "Stop de Suikerverslaving"

Zelfhypnose is een prima ondersteuning als je wilt stoppen met ongezonde gewoontes.


Deze zelfhypnose sessie helpt je specifiek om de behoefte aan suikers en ongezonde voeding te stoppen waardoor het makkelijker wordt om kilo's te verliezen, meer energie te krijgen en mentaal sterker te worden.


Je gaat al snel merken dat het steeds makkelijker wordt om voor gezonde alternatieven te kiezen.


Je ontvangt direct na bestelling de MP3 in je mailbox zodat je vandaag nog kunt starten. Op weg naar een Gezond Lichaam & Leven

Eigenaar Birgit Smit van Ik val wel af

Birgit Smit, specialist in gewichtsmanagement. Changemaker als het gaat om gewicht, vitaliteit, gezondheid en leefstijl en levensgeluk. Na het afronden van diverse opleidingen met aansluitend een carrière in het bedrijfsleven ging in 2013 het roer volledig om. Door een gebeurtenis met grote impact in mijn privé-leven, begon mijn reis op gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Tijdens mijn opleiding tot hypnotherapeut kwam ik in aanraking met de Virtuele Maagband. Ik was positief verrast door het wonder dat zich in mijn lichaam en leven voltrok. Niet alleen raakte ik eenvoudig overtollige kilo's kwijt, ik luisterde weer naar mijn lichaam en kon daardoor veel gezondere en verantwoorde keuzes maken. Ook mentaal voelde ik me veel sterker en mijn energieniveau steeg tot ongekende hoogte. Mijn enthousiasme was groot en zorgde ervoor dat ik me hierin verder ben gaan specialiseren. Ik maak met deze Hypnotische Virtuele Maagband voor veel mensen het verschil. Het verschil in gewicht, gezondheid, vitaliteit, leefstijl en het allerbelangrijkste levensgeluk.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Quincy Broers over de Zelfhypnose Sessie
"Wat gaat het goed. Al na een paar dagen luisteren, kon ik heel makkelijk nee zeggen tegen cola en chips. En dat terwijl anderen bij mij in huis wel gewoon aan de cola en chips zaten. Ik voel me gezonder en rustiger in mijn hoofd en ben zo blij dat ik deze MP3 ben gaan luisteren."
Quincy Broers
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Wat levert het je op?

Verlies gewicht

Helpt je gewicht te verliezen

Je behoefte aan suikers en ongezonde tussendoortjes vermindert waardoor je snel resultaat gaat zien op de weegschaal. Wat zal het met jouw gewicht en je algehele gezondheid doen als je al die extraatjes laat staan?


Optimaal fit en vitaal

Voel je weer optimaal fit en vitaal

Heb je er weleens bij stilgestaan hoeveel energie het je lichaam  kost om al die extraatjes en ongezonde voeding te verwerken? Is dat misschien de reden dat je je vaak zo moe en lusteloos voelt? Hoe fijn zou het zijn als je weer volop energie hebt om die dingen te doen waar jij blij van wordt? 


Leef vrij en vol zelfvertrouwen

Hoe fijn is meer zelfvertrouwen?

Wist je dat teveel eten en ongezonde voeding depressieve gevoelens met zich mee kan brengen? Het zorgt ervoor dat je minder goed slaapt en dat je mentaal minder sterk bent. Wat betekent dat je sneller frustraties, irritaties of onrust ervaart. Misschien voel je je zelfs ongelukkig met je leven, je relaties en met jezelf. Hoe zou het voor je zijn als  je dit simpelweg door het luisteren naar een zelfhypnosesessie kunt transformeren?


Hoe werkt het?

  • Je ontvangt na bestelling direct een link in je mailbox waarmee je het bestand kunt downloaden.
  • De MP3 bestaat uit een ingesproken geluidsopname met op de achtergrond een ondersteunde sound die je brein ontspant waardoor je onbewuste in staat is de boodschappen goed aan te nemen.
  • Luister de Zelfhypnose Sessie dagelijks voor minimaal 30 dagen achter elkaar voor een optimaal resultaat.
  • De geluidsopname is in het Nederlands en ingesproken door Hypnotherapeut Birgit Smit.

Zelfhypnose Sessie: een goed idee!

Weersta de verleiding van al het lekkers en gun jezelf deze heerlijke ontspanning