arrow_drop_up arrow_drop_down
8 september 2019 

Maagband? Dat is toch alleen voor hele zware mensen

Misschien denk jij: “een maagband dat is toch alleen voor hele zware mensen”.

Een gewone maagband misschien wel. Ik vermoed dat ze in het ziekenhuis vreemd opkijken als ik een verzoek doe voor een maagband om 5 kilo af te vallen.

Het is tenslotte ook best een ding om naar het ziekenhuis te gaan en je operatief te laten helpen. En dat voor bijvoorbeeld 5 of 10 kilo.

Voor een paar kilo zal je dat niet zo snel doen. Ik tenminste niet. En ik geloof ook niet eens dat ze dat operatief zullen doen.

Toch is voor heel veel mensen 5 of 10 kilo (of misschien ook nog wel wat meer) een groot probleem. En terwijl ze zelf al van alles geprobeerd hebben, wil het niet lukken.

Dieet: korte termijn succes

Stiekem kosten al die diëten, shakes, sportscholen, sapkuren en dergelijke enorm veel geld. Dat is niet het enige, het vraagt ook een enorme discipline en organisatie om precies dat te doen wat nodig is om die kilo’s kwijt te raken. En met resultaat: je valt af en je bent blij. Dit was het waard. Totdat je erachter komt dat je weer terug bent gevallen in je oude eetgewoontes en de kilo’s er weer aanvliegen.

Zonde van al je energie, tijd en geld wat je erin gestopt hebt.

Diëten geeft meestal geen blijvend effect. Dat weten we eigelijk stiekem allemaal wel. En toch beginnen we er telkens weer vol goede moed aan.

Oké, een dieet is dus voor de meeste mensen niet direct de oplossing. Een maagband operatief laten plaatsen is weer net een brug te ver.

Wat denk je van een Virtuele Maagband?

Wat denk je van een Virtuele Maagband!

Met deze oplossing werk je aan het onderliggende probleem waarom het maar niet lukt om die overtollige kilo’s blijvend te verliezen.

 

 

De onbewust automatische drang om toch dat ene chippie in je mond te stoppen en daarna meteen maar het hele bakje leeg te eten.

Of dat je ineens toch dat tweede koekje in je mond stopt en dat terwijl je het helemaal niet wilde. Het lijkt wel alsof het vanzelf gebeurde. Inderdaad … het gebeurde onbewust automatisch net zoals je hart klopt en dat je weet hoe je de juiste spieren moet aanspannen als je gaat lopen. Daar denk je ook niet bij na. Dat doe je gewoon.

En net zo gewoon als dat jij weet hoe je moet lopen, zo gewoon is de beweging van jouw hand naar die snoeptrommel of andere lekkernijen waar je op dat moment gewoon hele erge zin in hebt.

De oplossing voor de lange termijn

Dit is de sleutel van het Virtuele Maagband Programma. Het gaat om het veranderen van dat onbewust automatisch handelen. Het onbewust automatisch handelen waardoor jij nu die overtollige kilo’s niet blijvend kwijtraakt en ook niet blijvend zal kwijtraken omdat je telkens weer terugvalt in die onbewust automatische route.

En dan is deze oplossing zelfs nog beter dan een echte maagband. Want daarmee transformeer je die onbewust, automatische eetgewoontes niet waardoor je wel de behoefte blijft houden aan al dat ongezonde eten.

De voordelen van een Virtuele Maagband zijn dus enorm en één daarvan is dat een Virtuele Maagband ook heel eenvoudig te plaatsen is wanneer je maar zo’n 6 of 10 kilo wilt afvallen. Je hoeft er namelijk geen ingewikkelde operatie met alle bijwerkingen en nazorg van dien. Je valt simpelweg af naar jouw ideale gewicht en je verandert je eetgewoontes van ongezond naar gezond  zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen.

Hoe fijn is dat?

En op die manier merk je hoe je steeds:

  • meer zelfvertrouwen krijgt
  • meer gaat lachen
  • meer geluksgevoelens ervaart
  • meer trots bent op hoe je eruit ziet
  • meer stabieler door het leven gaat

En dat is waar het uiteindelijk om gaat. Dat jij lekker in je vel zit en dat je bezig kunt zijn met dingen waar je energie van krijgt in plaats van schaamte, schuldgevoelens en belemmerende gedachten. Hoe mooi is het dat er nu een mogelijkheid is om dat te bereiken? Zelfs als het om een paar kilo gaat waar ze simpelweg nooit een echte maagband voor zouden plaatsen, terwijl jij misschien wel dezelfde (mentale) problemen ervaart als iemand die 40 kilo aan gewicht wil verliezen.

Hoeveel gewicht je ook wilt verliezen, met het Virtuele Maagband Programma transformeer je in een paar paar sessie je onbewust automatische eetgewoontes naar gezondere, veiligere en verantwoorde eetgewoontes waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Je gaat gewicht verliezen makkelijk en eenvoudig en omdat je een nieuwe, gezondere route voor jezelf creëert, is het ook blijvend.

Dat klinkt toch als een heel goed idee?

Over de schrijver
Als Hypnotherapeut en Natuurvoedingsadviseur is het mijn missie om meer mensen bewust te maken van de voordelen van gezond leven en een gezond gewicht. Ik help ze om blijvend af te vallen naar hun ideale gewicht met behulp van hypnose en het Virtuele Maagband Programma. Wat betekent dat te veel, te vaak en te ongezond eten verandert in blijvende betere en gezondere eetgewoontes. Want een gezonder lichaam leidt tot meer energie en vitaliteit. En zeker ook tot meer geluk. Dat is wat ik ieder mens gun!
Reactie plaatsen